Bollywood Finance Sports Technology Andhra Tamilnadu Karnataka Kerala  
search
India Everyday Videos
         
india everyday videos

portokalli videos

portokalli videos
    Turn Off Safe Search

Portokalli, The SHBLSH - Vellezerit Frasheri Portokalli, The SHBLSH - Vellezerit Frasheri
Portokalli, The SHBLSH - Vellezerit Frasheri.

Duration : 00:09:55     Views : 665     By : LaughPlace     Added : 23 April 2014

Portokalli ,The SHBLSH - Vellezerit Frasheri 2 Portokalli ,The SHBLSH - Vellezerit Frasheri 2
The SHBLSH - Vellezerit Frasheri 2 Pjesa kur ne skec interpreton Gent Bejko .

Duration : 00:08:49     Views : 207     By : LaughPlace     Added : 23 April 2014

Portokalli, 20 Prill 2014 - Kukullat (Martesa) Portokalli, 20 Prill 2014 - Kukullat (Martesa)


Duration : 00:05:47     Views : 573     By : TopChannelAlbania     Added : 21 April 2014

Portokalli, 20 Prill 2014 - Optimistja (Nuk rregullohen spitalet me facebook) Portokalli, 20 Prill 2014 - Optimistja (Nuk rregullohen spitalet me facebook)


Duration : 00:02:57     Views : 44     By : TopChannelAlbania     Added : 21 April 2014

Portokalli, 20 Prill 2014 - Editoriali (Ne vendi i pare ne bote) Portokalli, 20 Prill 2014 - Editoriali (Ne vendi i pare ne bote)


Duration : 00:02:17     Views : 68     By : TopChannelAlbania     Added : 21 April 2014

Portokalli, 20 Prill 2014 - Bukra Luzja (Shpjegimi i parase) Portokalli, 20 Prill 2014 - Bukra Luzja (Shpjegimi i parase)


Duration : 00:05:05     Views : 832     By : TopChannelAlbania     Added : 21 April 2014

Portokalli, 20 Prill 2014 - KLD (Keshilli i lekeve te drejtperdrejta) Portokalli, 20 Prill 2014 - KLD (Keshilli i lekeve te drejtperdrejta)


Duration : 00:07:30     Views : 970     By : TopChannelAlbania     Added : 21 April 2014

Portokalli, 20 Prill 2014 - Baleti (Karnaval de Brasil) Portokalli, 20 Prill 2014 - Baleti (Karnaval de Brasil)


Duration : 00:02:51     Views : 113     By : TopChannelAlbania     Added : 21 April 2014

Portokalli, 13 Prill 2014 - Optimistja (8 muaj ti kemi falur) Portokalli, 13 Prill 2014 - Optimistja (8 muaj ti kemi falur)


Duration : 00:03:32     Views : 1252     By : TopChannelAlbania     Added : 14 April 2014

Portokalli, 13 Prill 2014 - Kryetari i komunes (Ura) Portokalli, 13 Prill 2014 - Kryetari i komunes (Ura)


Duration : 00:07:00     Views : 2307     By : TopChannelAlbania     Added : 14 April 2014

Portokalli, 13 Prill 2014 - Himni i Portokallise Portokalli, 13 Prill 2014 - Himni i Portokallise


Duration : 00:02:33     Views : 27     By : TopChannelAlbania     Added : 14 April 2014

Portokalli, 13 Prill 2014 - Bukra Luzja Polici (Shpjegimi i shenjave te qarkullimit) Portokalli, 13 Prill 2014 - Bukra Luzja Polici (Shpjegimi i shenjave te qarkullimit)


Duration : 00:11:18     Views : 7359     By : TopChannelAlbania     Added : 14 April 2014

Portokalli, 13 Prill 2014 - AMC dhe Letra e Tan Brahimit Portokalli, 13 Prill 2014 - AMC dhe Letra e Tan Brahimit


Duration : 00:02:14     Views : 952     By : TopChannelAlbania     Added : 14 April 2014

Portokalli, 13 Prill 2014 - Baleti i hyrjes (Karnaval de Brasil) Portokalli, 13 Prill 2014 - Baleti i hyrjes (Karnaval de Brasil)


Duration : 00:02:52     Views : 274     By : TopChannelAlbania     Added : 14 April 2014

Fiona Geri Alda - Tapeti Portokalli Fiona Geri Alda - Tapeti Portokalli
1- vit AGON CHANNEL 5 Pril 2014.

Duration : 00:00:26     Views : 58     By : GOu-odyq_oWh0FsL0_pPAg     Added : 14 April 2014

portokalli...ramadan kafsha dhe studentet.. portokalli...ramadan kafsha dhe studentet..
supeerrrr show...

Duration : 00:02:42     Views : 299     By : j9MqTsNlOerCXBRuwz1Hfg     Added : 12 April 2014

Welcome to Bishkashi  Portokalli Welcome to Bishkashi Portokalli
Portokalli - top channel.

Duration : 00:01:09     Views : 18     By : Knyv64kHpTM0jb2sKDUiSw     Added : 08 April 2014

Portokalli, 6 Prill 2014 - Django (Cfare te ka bere mami per darke) Portokalli, 6 Prill 2014 - Django (Cfare te ka bere mami per darke)


Duration : 00:03:39     Views : 9763     By : TopChannelAlbania     Added : 07 April 2014

Portokalli, 6 Prill 2014 - Bukra dhe Luzja (Mesimi i shahut) Portokalli, 6 Prill 2014 - Bukra dhe Luzja (Mesimi i shahut)


Duration : 00:04:50     Views : 2917     By : TopChannelAlbania     Added : 07 April 2014

Endri Karaboja - Tapeti Portokalli Agon Channel Endri Karaboja - Tapeti Portokalli Agon Channel
5 Prill - 1 VIT " Agon Channel "

Duration : 00:00:40     Views : 346     By : GOu-odyq_oWh0FsL0_pPAg     Added : 07 April 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Skrapi dhe nxenesit (Gjuha shqipe) Portokalli, 30 Mars 2014 - Skrapi dhe nxenesit (Gjuha shqipe)


Duration : 00:05:58     Views : 9565     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Show biss (Koka ne Stamboll trupi ne Janine) Portokalli, 30 Mars 2014 - Show biss (Koka ne Stamboll trupi ne Janine)


Duration : 00:07:12     Views : 18621     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Sonte kemi dasem (Arratisja e dajes) Portokalli, 30 Mars 2014 - Sonte kemi dasem (Arratisja e dajes)


Duration : 00:07:26     Views : 2355     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Poetet (Poezia e Tropojes) Portokalli, 30 Mars 2014 - Poetet (Poezia e Tropojes)


Duration : 00:05:42     Views : 4528     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Radio Kashari (Me meso te kercej) Portokalli, 30 Mars 2014 - Radio Kashari (Me meso te kercej)


Duration : 00:06:48     Views : 19732     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Ramadani dhe Qeraxhiet (Propozimi) Portokalli, 30 Mars 2014 - Ramadani dhe Qeraxhiet (Propozimi)


Duration : 00:08:40     Views : 13051     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Kenga Manjola Nallbani dhe Eneda Tarifa Portokalli, 30 Mars 2014 - Kenga Manjola Nallbani dhe Eneda Tarifa


Duration : 00:07:27     Views : 1049     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Himni i Portokallise Portokalli, 30 Mars 2014 - Himni i Portokallise


Duration : 00:02:27     Views : 417     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Monda dhe Genci (Cifti i ballkonit) Portokalli, 30 Mars 2014 - Monda dhe Genci (Cifti i ballkonit)


Duration : 00:04:56     Views : 2290     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014

Portokalli, 30 Mars 2014 - Kryetari i Komunes (Politikat e punesimit) Portokalli, 30 Mars 2014 - Kryetari i Komunes (Politikat e punesimit)


Duration : 00:07:45     Views : 2828     By : TopChannelAlbania     Added : 31 March 2014
india everyday videos

About Us - Disclaimer - Privacy Policy - Contact Us - © Copyrights & Disclaimer. All Rights Reserved.
facebook   twitter