Bollywood Finance Sports Technology Andhra Tamilnadu Karnataka Kerala  
search
India Everyday Videos
         
india everyday videos

kenglabe videos

kenglabe videos
    Turn Off Safe Search

Kenge labe-Ne Vlore foli prefekti Kenge labe-Ne Vlore foli prefekti
Kenge labe kenduar nga grupi i te vjetreve Dukat.

Duration : 00:02:04     Views : 26967     By : takudj13     Added : 25 March 2012

Shqipëri o shkëmb e gur - Petrit Lulo dhe Grupi i Picarit Shqipëri o shkëmb e gur - Petrit Lulo dhe Grupi i Picarit
marrës - Petrit Lulo hedhës - Gevair Guçe Tiranë 11-04-1995.

Duration : 00:04:22     Views : 187715     By : sotolestele     Added : 22 October 2008

Maya Alicka - Korba Ceco Maya Alicka - Korba Ceco
Keng Labe.

Duration : 00:04:31     Views : 47616     By : LaNeTjA     Added : 16 March 2009

Kenge Labe.  Gjirokastra  -   Zoge e Gjirokastres ! Kenge Labe. Gjirokastra - Zoge e Gjirokastres !
An ancient tradition of labs(south albanian people)dating since the archaic times ...

Duration : 00:03:30     Views : 119044     By : labmali     Added : 31 May 2008

Me mua merio me mua Me mua merio me mua
kjo keng u kushtohet dy te rinjve nga Dukati. ishin te dashuruar me njeri tjetrin,...

Duration : 00:02:27     Views : 39430     By : ericvlore     Added : 02 October 2009

Cili je ti more burre?! (Ismail Bej Vlora) Cili je ti more burre?! (Ismail Bej Vlora)
Kushtuar Ismail Bej Vlores.

Duration : 00:06:37     Views : 533925     By : NYvinny     Added : 22 May 2007

Xhevat Avdalli - Këngë Gjirokastrite Xhevat Avdalli - Këngë Gjirokastrite
Koncert me rastin e ditëlindjes të Enver Hoxhës, në pallatin e sportit partizani. ...

Duration : 00:03:21     Views : 65566     By : sotolestele     Added : 04 October 2008

Këngë Labe.  Vëllazërimi - Kënga  Labe në Mërgim Këngë Labe. Vëllazërimi - Kënga Labe në Mërgim
Grupi Polifonik Labë në Athinë Vëllazërimi - Kënga Labe në Mërgim http://vellazeri...

Duration : 00:03:55     Views : 23360     By : toni3119     Added : 21 September 2008

Dajlan Shehaj ,Kenge labe  Mallakastra Dajlan Shehaj ,Kenge labe Mallakastra
kenge nga Dajlan Shehaj , mallakaster.

Duration : 00:02:34     Views : 1393     By : armidj     Added : 19 May 2013

labika tumane kuqe-idajet dukaj labika tumane kuqe-idajet dukaj
ansambli cipini.

Duration : 00:02:31     Views : 49990     By : cipinivl     Added : 13 October 2008

Kenge Dasem Shqiptare Jugu Labe Tepelena 2009 Kenge Dasem Shqiptare Jugu Labe Tepelena 2009
Dasem Jugu Tepelene Kenge Labe Jugu Tepelene 2009 Dasem Landi Grupi tepelenes Djem...

Duration : 00:02:30     Views : 10570     By : tepelena     Added : 27 May 2013

Grupi Terbacit Grupi Terbacit


Duration : 00:05:24     Views : 7355     By : W1ZvkFW-bLP1WPw5PQF-AA     Added : 25 February 2013

Saranda- Këngë labe-Grupi Himarës Saranda- Këngë labe-Grupi Himarës


Duration : 00:03:10     Views : 8403     By : Labiateist     Added : 05 August 2012

Hajde mikja ime - Grupi i Delvinës Hajde mikja ime - Grupi i Delvinës
marës - Idajet Duka kthyes - Viktor Higaçi hedhës - Nuri Hamzai iso - Veledin Kork...

Duration : 00:02:10     Views : 97254     By : sotolestele     Added : 22 October 2008

Këngë labe - Mora lart Shushicën Këngë labe - Mora lart Shushicën'o - Grupi i Gumenicës (Vlorë)
Teksti i këngës: Mora lart Shushicën'o diell'o, beharit'o ngjitem këtë tokë të sho...

Duration : 00:02:24     Views : 46750     By : Bato876     Added : 06 June 2010
india everyday videos