Bollywood Finance Sports Technology Andhra Tamilnadu Karnataka Kerala  
search
India Everyday Videos
         
india everyday videos

Spitali videos

Spitali videos
    Turn Off Safe Search

SOT - SPITALI BAHCECI: INFERTILITETI, 13 04 2014 SOT - SPITALI BAHCECI: INFERTILITETI, 13 04 2014
SOT - SPITALI BAHCECI: INFERTILITETI, 13 04 2014.

Duration : 00:32:32     Views : 805     By : KohavisionOfficial     Added : 14 May 2014

Spitali Salus Tirana - video spot nr.1 Spitali Salus Tirana - video spot nr.1
SALUS Spitali Multispecialistik Mjekёsor Kirurgjikal italo-shqiptar - Tiranё http:...

Duration : 00:00:34     Views : 2010     By : SalusTirana     Added : 25 October 2012

Spitali Bahceci Shkel të Dhënat Personale të Pacientëve Spitali Bahceci Shkel të Dhënat Personale të Pacientëve


Duration : 00:03:18     Views : 191     By : kallxoTV     Added : 03 October 2014

PM - Dr. Emre Turgut, Gjinekolog - Obsteter - Spitali Bahceci 17.09.2014 PM - Dr. Emre Turgut, Gjinekolog - Obsteter - Spitali Bahceci 17.09.2014
Tema: Shendeti i riprodhimit te gruas.

Duration : 00:48:39     Views : 349     By : rtv21official     Added : 17 September 2014

Transplanti i melcise per here te pare ne Shqiperi - Spitali Amerikan Transplanti i melcise per here te pare ne Shqiperi - Spitali Amerikan


Duration : 00:02:41     Views : 7574     By : spitaliamerikan     Added : 22 June 2011

Vizioni I Pasdites - Si funksionon Spitali Hygeia - 31 Mars 2014 - Show - Vizion Plus Vizioni I Pasdites - Si funksionon Spitali Hygeia - 31 Mars 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://faceboo...

Duration : 00:59:51     Views : 496     By : VizionPlusAlbania     Added : 31 March 2014

Spitali Salus Tirana - video spot nr.3 Spitali Salus Tirana - video spot nr.3
SALUS Spitali Multispecialistik Mjekёsor Kirurgjikal italo-shqiptar - Tiranё http:...

Duration : 00:00:33     Views : 2239     By : SalusTirana     Added : 25 October 2012

Interview mit Giuseppe Spitali (Trainer FC Bergheim 2000) | RHEINKICK.TV Interview mit Giuseppe Spitali (Trainer FC Bergheim 2000) | RHEINKICK.TV
RHEINKICK.TV - Wo das Leben Fußball spielt. Täglich neue Videos zum Amateurfußball...

Duration : 00:03:24     Views : 214     By : RHEINKICKTV     Added : 05 September 2014

Vizioni i pasdites - Spitali Amerikan, Nderhyrjet ne sy - 02 Tetor 2014 - Show - Vizion Plus Vizioni i pasdites - Spitali Amerikan, Nderhyrjet ne sy - 02 Tetor 2014 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://faceboo...

Duration : 00:34:58     Views : 240     By : VizionPlusAlbania     Added : 02 October 2014

SPITALI PSIKIATRIK A.H SPITALI PSIKIATRIK A.H


Duration : 00:01:35     Views : 291     By : -l3ANfLztXBt7i27L9RyEw     Added : 12 March 2013

Spitali MIM - Gjakove Spitali MIM - Gjakove
Kosova edhe nje hap para me teknologjinë shendetesore. Bashkupunimi Gjermano-Kosov...

Duration : 00:00:23     Views : 969     By : emfcreative     Added : 23 May 2014

Vizioni i pasdites -Spitali Amerikan - 15 Janar 2015 - Show - Vizion Plus Vizioni i pasdites -Spitali Amerikan - 15 Janar 2015 - Show - Vizion Plus
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/vizioniipasdites https://faceboo...

Duration : 00:32:35     Views : 249     By : VizionPlusAlbania     Added : 15 January 2015

Koferenca e Gjinekologjise dhe IVF- Spitali Amerikan-Kosove Koferenca e Gjinekologjise dhe IVF- Spitali Amerikan-Kosove
American Hospital-Kosove.

Duration : 00:01:58     Views : 2442     By : shllaku86     Added : 14 June 2012

SPITALI NE ELBASAN ABCNews 2 Shator SPITALI NE ELBASAN ABCNews 2 Shator
ABCNews 2 Shator.

Duration : 00:01:19     Views : 466     By : abcalbanian     Added : 02 September 2013

Nderhyrje Perkutane ne Zemer - Spitali Amerikan Nderhyrje Perkutane ne Zemer - Spitali Amerikan


Duration : 00:03:07     Views : 3469     By : spitaliamerikan     Added : 30 December 2011
india everyday videos