Bollywood Finance Sports Technology Andhra Tamilnadu Karnataka Kerala  
search
India Everyday Videos
         
india everyday videos

Masakra ne Kosovë videos

Masakra ne Kosovë videos
    Turn Off Safe Search

Lufta e Kosovës- Koliq 15 Qershor 1999 Lufta e Kosovës- Koliq 15 Qershor 1999


Duration : 00:02:05     Views : 2759     By : MrAntari82     Added : 14 May 2014

Kenga Reqakut Kenga Reqakut
Eh Kosovë.

Duration : 00:03:42     Views : 206616     By : cupicupinana     Added : 08 November 2009

Masakra në lokalin e natës, pamje nga skena e krimit Masakra në lokalin e natës, pamje nga skena e krimit
Per me shume video dhe lajme klikoni Balkanweb.com , faqja me e klikuar shqiptare....

Duration : 00:02:45     Views : 18244     By : VideoBalkanWeb     Added : 06 November 2014

Masakra e Kralanit, Prill 1999.mp4 Masakra e Kralanit, Prill 1999.mp4
Krimet serbe në Kosovë. Në këtë video, përvjetori i Masakrës në Kralan, transmetua...

Duration : 00:01:47     Views : 482     By : horizonti100     Added : 05 April 2012

Masakra në Tiranë, misteri i pistoletës së dytë të gjetur në vendngjarje Masakra në Tiranë, misteri i pistoletës së dytë të gjetur në vendngjarje
Per me shume video dhe lajme klikoni Balkanweb.com , faqja me e klikuar shqiptare....

Duration : 00:01:35     Views : 4252     By : VideoBalkanWeb     Added : 05 November 2014

KOSOVARI NE XHIHAD!!! VIDEO TRONDITSE!!! KOSOVARI NE XHIHAD!!! VIDEO TRONDITSE!!!
Xhihaditsi Kosovar bënë thirrje ti lëshojn Shqiptarët ë Kosovës Trojet e tyre për ...

Duration : 00:04:04     Views : 16274     By : v-38-p_MjNMdnz1lmD8BvQ     Added : 13 October 2013

Emision: Jeta ne Kosove - MASht kunder UP Emision: Jeta ne Kosove - MASht kunder UP


Duration : 00:56:35     Views : 447     By : TheJetanekosove     Added : 13 November 2014

Masakra e vitit 1944 në Ladorisht Masakra e vitit 1944 në Ladorisht


Duration : 00:04:05     Views : 4695     By : zudi1971     Added : 17 May 2009

PULS - Raportet e NATO-s për shërbimet sekrete në Kosovë PULS - Raportet e NATO-s për shërbimet sekrete në Kosovë
Raportet e NATO-s për shërbimet sekrete në Kosovë Mefail Bajqinovci - autor i emis...

Duration : 01:11:46     Views : 1686     By : KohavisionOfficial     Added : 24 June 2014

Emision: Jeta në Kosovë - Pranverat arabo-turke 06/06/2013 Emision: Jeta në Kosovë - Pranverat arabo-turke 06/06/2013
Pse shqiptarët po i bashkohen luftës në Siri? Çfarë do të ndodhë pas kthimit të ty...

Duration : 01:25:36     Views : 4754     By : TheJetanekosove     Added : 06 June 2013

Masakra në Tiranë. Xhuvani në Gjykatë: Nuk mbaj mend asgjë ! Masakra në Tiranë. Xhuvani në Gjykatë: Nuk mbaj mend asgjë !


Duration : 00:01:49     Views : 175     By : ChannelOneAl     Added : 07 November 2014

Masakra e Xhuvanit, imazhet e arrestimit - Top Channel Albania - News - Lajme Masakra e Xhuvanit, imazhet e arrestimit - Top Channel Albania - News - Lajme
Zbulohet video e masakrës së ndodhur gati dy javë më parë në lokalin "Ante Grand",...

Duration : 00:02:57     Views : 13123     By : TopChannelAlbania     Added : 20 November 2014

Masakra serbe në Qyshk Masakra serbe në Qyshk


Duration : 00:01:46     Views : 2450     By : PejaQyshku     Added : 03 March 2011

Lufta në sytë e një fëmije - Top Channel Albania - News - Lajme Lufta në sytë e një fëmije - Top Channel Albania - News - Lajme
Lufta në sytë e "një fëmije"

Duration : 00:04:54     Views : 1635     By : TopChannelAlbania     Added : 29 November 2014

K-Albo - Lufta e Harrune K-Albo - Lufta e Harrune
K-Albo - Lufta e Harrune Intro: K-Albo Yeeeah, K-Albo in this beat man, kjo ju shk...

Duration : 00:02:41     Views : 803     By : 1O-4fuMxRej1_otmqJdG2Q     Added : 05 January 2014
india everyday videos